Vés al contingut

notícies relacionades

Magic Line, la cursa solidària de Sant Joan de Déu

(Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu) Ja s'han obert les inscripcions per a la Magic Line 2020, la cursa solidària de Sant Joan de Déu. La cursa que es celebrarà l'1 de març a Barcelona, tindrà lloc també a València, Mallorca i, per primera vegada, Múrcia. 

13.000 participants a la Magic Line Sant Joan de Déu

(OHSJD) Aquest diumenge 24 de febrer ha tingut lloc la caminada final de la Magic Line Sant Joan de Déu. Després de mesos d'accions solidàries per recaptar fons, els 941 equips participants s'han trobat fent els recorreguts de la caminada i a la Festa final a la plaça de la Catedral. 

La Magic Line SJD posa la solidaritat amb les persones més vulnerables al centre

(Obra Social Sant Joan de Déu) El 24 de febrer, més de 13.000 persones caminant i 700 fent voluntariat ompliran els carrers de Barcelona en favor de les persones en situació de vulnerabilitat. Els equips inscrits han captat més de 300.000 euros que es destinen a projectes socials dels 10 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona.

La Magic Line 2018 recapta més de 320.000 euros per a projectes socials

(Solidaritat Sant Joan de Déu) 13.000 persones van participar aquest diumenge 25 de febrer a la 5a Magic Line Sant Joan de Déu de Barcelona, una caminada que representa el colofó de quatre mesos de mobilització ciutadana en benefici de les persones en situació vulnerable que atenen als 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona.

Sant Joan de Déu demostra al carrer que "Somiant no en tenim prou"

(OHSJD) L’Obra Social Sant Joan de Déu ha tancat avui gairebé cinc mesos de mobilització solidària Magic Line amb una festa final a la Plaça de la Catedral de Barcelona. Els 731 equips, que sumen 10.000 persones en aquesta tercera edició, han participat durant tot el dia a la caminada Magic Line que ha recorregut els turons de Barcelona.

Veure la fe