Vés al contingut

notícies relacionades

La comunitat Bahá'i presenta a Barcelona 'Poemas enjaulados'

(Comunitat Bahá'í de Barcelona) Poemas enjaulados, publicat per l'Editorial Pre-Textos, es presentarà a la Casa del Llibre aquest dilluns les set del vespre. Aquest poemari, publicat en farsi i en castellà, recopila les poesies escrites per Mahvash Sábet, autora iraniana, durant els seus 10 anys d'empresonament. Sábet va ser detinguda el 2008 i sentenciada a 20 anys de presó pel sol fet de ser bahá'í. La Fe Bahà'í és la major minoria religiosa no musulmana de l'Iran, perseguida sistemàticament per les autoritats del país des de fa dècades.

Egea: "una sola revelació es va manifestant a la humanitat una època rere l’altra"

(Direcció General d'Afers Relgiosos) Amín Egea (Barcelona, 1977) treballa d’arquitecte tècnic, però la seva autèntica vocació es decanta cap a les lletres. És llicenciat en humanitats i doctor en història. L’apassiona la història de les idees i, concretament, la història de les religions, interessos relacionats clarament amb la fe bahà’í, que professa. D’on sorgeix la vostra vinculació amb la fe bahà’í?

Els bahá'ís de Barcelona celebren l'entrada del seu nou any 175

(AEL Bahá'í de Barcelona) Mentre la majoria dels ciutadans celebren l'arribada del 21 de març per ser l'equinocci vernal i el primer dia de la primavera, pels bahá’ís, aquest dia té un especial significat: és el Naw-Rúz, l'any nou bahá’í. Aquest Naw-Rúz veurà el començament de l'any 175 del calendari bahá'í.

“Barcelona necessita un espai interreligiós”

(David Casals i Vila –CR) És possible que un mateix espai pugui servir per a totes les tradicions religioses? Així ho creu Amín Egea, arquitecte de tradició bahá'í, que creu que a Barcelona hi hauria d'haver aquest tipus de local, i així ho va explicar en una conferència aquest divendres al Col·legi d'Arquitectes.

recull de notícies

Veure la fe

podcasts