Vés al contingut

notícies relacionades

congregacio-dolors-badalona

Tres segles de la Congregació dels Dolors de Badalona: “Era adaptar-se o morir”

AINA ARGUETA -CR | La imatge més tradicional de les confraries i congregacions és una marededeu plorant portada a les espatlles de fidels un Dijous Sant. Però darrere d’aquestes processons hi ha molta més activitat. L’exemple el trobem a Badalona amb la Congregació de la Mare de Déu dels Dolors que enguany celebra 300 anys.
badalona-salut-alta-00

La Fundació Salut Alta visibilitza la història de dones migrades amb una exposició itinerant

FUNDACIÓ SALUT ALTA | 'La Badalona, històries en femení' és el resultat d’un procés col·laboratiu entre la dissenyadora Clara Faner i 15 dones migrades de diferents països, participants de la Fundació Salut Alta de Badalona. Es tracta d'una exposició itinerant que ha començat a Badalona, on es podrà veure fins al 2 d'abril al Casal Cívic i Comunitari Turó Carig. 
carmelites-missioneres

Les Carmelites Missioneres deixen Badalona després de 132 anys

ARXIPRESTAT BADALONA NORD | Juana, Rosa, Nati, Mercedes i Maria. Aquesta comunitat de cinc religioses Carmelites Missioneres s’acomiaden de la ciutat de Badalona tancant el seu pis al carrer Coll i Pujol, al popular barri del Sant Crist, després d’una presència continuada a la ciutat des de 1890. Les Carmelites Missioneres han pogut participar en diverses eucaristies de comiat als Pares Carmelites. En la darrera, a la parròquia Mare de Déu de Montserrat on col·laboraven, han rebut l'escalf i agraïment d'amics i laics aquest 25 de setembre. 
estiu-vida

Nil Rider: “Vull un estiu permanent amb temperatura d’hivern”

Ramon Bassas –CR | A en Nil Rider li agrada que tot es repeteixi, sobretot si val la pena. També els estius. Deu ser per això que l’estiu de la seva vida va ser quan va poder tornar a viure’l amb normalitat. “No sé viure en la immediatesa del 2022 i em frustra aquest món que és tan efímer que no es repeteix mai”, em diu. “Penso que és per això m’agrada el folklore –la maleïda cultura popular–, sobretot perquè viu i perviu de rituals, de litúrgia, de coses estables”.

Les cases salesianes posen en marxa el Bicentenari de Don Bosco

(Carlos Martín –Salesians) Comencen els actes d'inauguració del Bicentenari de Don Bosco a les presències salesianes de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. Cada casa es prepara per viure aquest esdeveniment que culminarà el proper 16 d'agost de 2015, dia en què se celebren els 200 anys del seu naixement.

La Fundació Salut Alta posa en marxa la campanya Motxilla 2014

(Jesuïtes) La Fundació Salut Alta de Barcelona ha posat en marxa una nova edició de la campanya #Motxilla2014, per tal de recaptar fons per a poder garantir que tots els infants del centre puguin gaudir d'activitats i colònies d'estiu.

Veure la fe