Vés al contingut

notícies relacionades

El bisbe Cortés visita els familiars de les víctimes dels Alps

(Bisbat de Sant Feliu) Aquest divendres al migdia, el bisbe Agustí Cortés s'ha acostat a saludar els familiars de les víctimes de nacionalitat espanyola de l'accident aeri de Germanwings a l'hotel Rey Don Jaime, de Castelldefels, on s'han albergat en els darrers dies. 

Els bisbes catalans expressen el dolor per les víctimes del vol a Düsseldorf

(CR) L'arquebisbe d'Urgell, Joan Enric Vives, el bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, el bisbe de Girona, Francesc Pardo, són alguns del prelats que s'han sumat a les mostres de condol per l'accident de l'avió que ha causat 148 morts aquest dimecres. També el cardenal Lluís Martínez Sistach ha publicat una nota de condol.

Sistach per les víctimes del vol: "Preguem i donem consol i serenitat als familiars i amics"

(CR) El cardenal Lluís Martínez Sistach ha fet pública una nota aquest dimarts al migdia en la que "expressa el seu condol als familiars de les víctimes del greu accident del vol Barcelona-Düsseldorf" i "prega per l’etern descans dels morts" que s'han produït. 150 persones anaven en l'avió que s'ha estevellat als Alps, "entre les quals hi ha nombrosos diocesans de Barcelona", remarca l'arquebisbat.

Veure la fe