Vés al contingut

notícies relacionades

Maristes Lleida: “Hem de ser com els mestres que van creure en nosaltres”

(M. Eulàlia Muntané i Laura Mor –CR/Lleida) Entusiasta, humil i compromès. De petit ja dinamitzava els seus cosins “d'una manera innata”. Joan Pifarré i Vidal és mestre de primària i tutor de cinquè curs al Col·legi Maristes Montserrat Lleida. L'aula, el pati, els passadissos de l'escola són el seu medi natural i així ho transmet en aquesta entrevista en vídeo. Amb ell seguim aquesta petita col·lecció d'entrevistes per conèixer mestres per vocació.

Cristianisme i Justícia estrena Aula Virtual

(Jesuïtes) El centre d'estudis Cristianisme i Justícia començarà aquest curs amb el llançament d'una novetat destacada: l'Aula Virtual. Es respon així a la demanda que des de fa temps rep el centre d'ampliar la seva oferta formativa, més enllà de les activitats presencials.

Les escoles maristes: “Vam néixer amb una idea innovadora”

(Laura Mor –CR/Girona) Les escoles maristes engeguen un nou projecte educatiu amb el nom Maristes Xarxa Innovació. La proposta neix a l'empara de la província de l'Hermitage, però és Catalunya qui ha fet el primer pas. Aquest dimecres s'ha presentat a l'auditori del Palau de Congressos de Girona, davant de vuit-cents educadors dels col·legis maristes d'arreu del país.

“L'escola no pot prescindir del compromís ètic del mestre”

(Laura Mor –CR) Volen compartir un itinerari de treball i eixamplar la reflexió sobre una de les qüestions més substancials de l'educació: el compromís del mestre amb l'alumne. Amb aquest objectiu, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-Universitat Ramon Llull convoca dissabte les jornades 'El compromís ètic del mestre'. Les inscripcions encara estan obertes.

Quatre coses que expliquen (o no) la polèmica del currículum de religió

(Jordi Llisterri –CR) "Conèixer i arrelar la fe en Al·lah, Creador de l'Univers, de tots els éssers vius i Únic Déu adorat"; "Reconèixer l'Alcorà com a paraula de Déu revelada al Profeta Muḥammad"; "llegir, recitar i memoritzar diferents fragments de l'Alcorà", "Comprèn i recita pregàries d'agraïment a Al·lah per tot el que ens ha donat"...

Veure la fe