Vés al contingut

notícies relacionades

pere-aragones-papa

El Papa rebrà Aragonès dilluns que ve en una audiència privada

ACN | El president de la Generalitat, Pere Aragonès, viatjarà a la Ciutat del Vaticà, on dilluns que ve serà rebut pel papa Francesc en una audiència privada. Segons ha informat Presidència, la trobada serà a les 9 h a la Biblioteca privada del Palau Apostòlic, on el pontífex acostuma a rebre els representants institucionals.

El papa Francesc rep el cardenal Sistach en audiència privada

(Arquebisbat de Barcelona/CR) Aquest matí, el papa Francesc ha rebut en audiència privada al cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe emèrit de Barcelona.

El cardenal Martínez Sistach ha expressat al Papa la seva proximitat i la seva adhesió afectuosa a la tasca que realitza com a bisbe de Roma i successor de Sant Pere en el seu servei a l'Església i al món, en el procés de reforma assenyalat en el seu document programàtic Evangelii gaudium i a defensar la tolerància zero en els delictes de pedofília.

Benet XVI rep en audiència privada a Martínez Sistach

(Arquebisbat de Barcelona) El Sant Pare, Benet XVI, ha rebut aquest divendres al matí en audiència privada al Palau Apostòlic del Vaticà el cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe de Barcelona. L'audiència ha estat demanada pel cardenal Martínez Sistach, amb motiu dels seus 75 anys, com acostumen a fer els cardenals.

Veure la fe