Vés al contingut

notícies relacionades

La diòcesi de Lleida passarà de sis a cinc arxiprestats

(CR) A partir de l'1 de setembre, la diòcesi de Lleida passarà a tenir de sis a cinc arxiprestats. Així ho ha decidit el bisbe de Lleida, Salvador Giménez, amb la signatura d'un decret sobre la reorganització dels arxiprestats de la diòcesi i que el bisbat de Lleida ha fet públic aquest dimecres. 

El bisbe Cortés torna a visitar els 9 arxiprestats de Sant Feliu

(Bisbat de Sant Feliu) Aquest divendres comença la visita pastoral del bisbe Agustí Cortés als 9 arxiprestats que constitueixen la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Una de les actuacions dels bisbes com a "pastors" del Poble de Déu present a una diòcesi és l’anomenada Visita Pastoral als diversos territoris, per conèixer in situ i animar la vida de les comunitats cristianes. 

Omella es reunirà en tres mesos amb tots els capellans dels arxiprestats

(CR) "Vinc amb cor obert i oïdes atentes". Això és el que deia l'arquebisbe Joan Josep Omella en la seva entrada a la catedral de Barcelona el passat 26 de desembre. Per concretar aquesta disponibilitat a escoltar ja ha programat una primera ronda de visites que li permetrà trobar-se amb pràcticament tots els capellans i diaques de la diòcesis i religiosos que estan en les parròquies.

Les diòcesis catalanes recullen les respostes al Sínode de la Família

(CR) Tarragona, Tortosa i Solsona tancaran a finals de mes el termini per lliurar les respostes que orientaran la segona fase del Sínode de Bisbes sobre la família, mentre que les secretaries generals de la resta de diòcesis catalanes ho faran en un mes i mig. Queden pocs dies per treballar el qüestionari que ha d'orientar els bisbes sobre 'La vocació i la missió de la família en l’Església i en el món' i des de CatalunyaReligió.cat hem preguntat com s'ha distribuït el document i quin treball se'n farà en cada cas.

Sabadell celebrarà el desè Aplec Pasqual arxiprestal

(Comissió aplec Pasqual Sabadell) Aquest dissabte, a l’inici de la segona setmana de Pasqua, les parròquies de l’Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud organitzen el 10è Aplec Pasqual de Sabadell, amb el lema 'Crist, ahir, avui, sempre'.

Veure la fe