Vés al contingut

notícies relacionades

Dotze anys d'aplec Pasqual a Sabadell

(Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud) El dissabte 16 d’abril a l’inici de la quarta setmana de Pasqua, les parròquies de l’Arxiprestat de Sabadell Centre i Sud conviden a tots els cristians de Sabadell i dels municipis veïns a celebrar junts la festa pasqual que organitzen per 12è any consecutiu: l’Aplec Pasqual de Sabadell, que tindrà lloc al voltant de l’església de Sant Feliu de Sabadell.

"Volem dignificar l'entrega d'aliments"

(Filles de la Caritat) “El nostre objectiu principal és desaparèixer perquè això significaria que hem deixat de ser necessaris, i que les famílies del barri tenen l’alimentació bàsica coberta, però mentre això arribi volem incrementar el nivell de cobertura en quantitat i qualitat dels productes i a la vegada dignificar aquesta entrega d’aliments” ha afirmat Francesc Patricio, director de Filles Caritat Fundació Social, en l'acte de celebració del primer aniversari del Distribuïdor Solidari d’Aliments (DiSA) de Sagrada Família.

Un centenar de joves a Sant Joan Baptista de Reus: "No estem sols"

(Arquebisbat de Tarragona) Més d’un centenar de joves de l’arxidiòcesi van tancar el curs pastoral a la parròquia de Sant Joan Baptista de Reus. A través dels cants, la pregària, la imatge, els textos i la Paraula de Déu, els joves participants i els seus acompanyants van endinsar-se poc a poc en el clima de pregària d'aquesta trobada.

“Totes les sensibilitats tenen cabuda en la comunitat cristiana”

(CR) Santa Coloma de Gramanet és una ciutat amb una gran diversitat social. Això porta a parers molt diferents sobre el procés sobiranista que viu Catalunya. Davant d’aquest situació, les parròquies de l’Arxiprestat de Santa Coloma de Gramanet han elaborat un comunicat que posa per damunt de tot la convivència: “Molt més important que la història o els sentiments nacionals (els que siguin), són les persones”.

Veure la fe