Vés al contingut

notícies relacionades

L’Església catalana celebra els 500 anys de la conversió de Sant Ignasi a Catalunya

(Jordi Llisterri –CR) La Basílica de Sant Maria del Mar de Barcelona ha acollit aquests divendres un dels actes de celebració dels 500 anys de la conversió i l’estada de Sant Ignasi a Catalunya. Una representació dels bisbes catalans, dels religiosos i del clergat diocesà es van afegir a la celebració de la família ignasiana en una eucaristia presidida pel cardenal Joan Josep Omella i concelebrada amb el pare Arturo Sosa, superior general dels Jesuïtes.

La catedral de Pamplona acull la inauguració de l'Any Ignasià

(Jesuïtes) La catedral de Pamplona ha acollit aquest dijous l'acte solemne d'inauguració de l'Any Ignasià, amb el qual commemorem els 500 anys de la conversió d'Ignasi. El superior general de la Companyia de Jesús, Arturo Sosa, ha participat al llarg d'aquesta setmana en diversos actes que marquen l'inici de Ignatius500.

Arturo Sosa recorre els escenaris de l'Ignasi pelegrí

(Jesuïtes) La Cova de Sant Ignasi de Manresa ha acollit aquests dimecres la visita del Superior General de la Companyia de Jesús, Arturo Sosa. Era un desig del P. General dedicar un dia de la seva estada a Catalunya per visitar per primera vegada la Cova i els llocs de la Manresa ignasiana que marquen la biografia de Sant Ignasi i també la història de la Companyia de Jesús.

Arturo Sosa, superior general dels jesuïtes: “La secularització ens allibera”

(Jordi Llisterri -CR) L’actual superior general dels jesuïtes sempre recorda que Sant Ignasi demanava començar l’examen de la realitat amb una acció de gràcies i no amb lamentacions. Així ho fa el veneçolà Arturo Sosa en les seves visites arreu del món d'ençà que fa dos anys va ser escollit màxim responsable mundial de la Companyia de Jesús.

El Superior General dels jesuïtes visita la Sagrada Família

(Jesuïtes) El Superior General de la Companyia de Jesús, Arturo Sosa, i els participants a l'Assemblea de la Conferència de provincials europeus que es troben reunits aquests dies a Barcelona, van tenir l'oportunitat aquest diumenge 23 de setembre de visitar el temple de la Sagrada Família.

Veure la fe