Vés al contingut

notícies relacionades

Bon Any Nou de la mà de Kairoi, música per arribar a les fronteres

(Glòria Barrete –CR) Qui no ha cantat alguna vegada aquests dies de Nadal allò de 'No dormiu, que vindrà un nen, que vindrà Jesús, que vindrà Déu...'? Són moltes les generacions que coneixen i canten els hits musicals de Kairoi, el grup marista de música cristiana que va sorgir l'any 1979. Aquest any nou que comença és per a Kairoi un 're-born', un renéixer, que comença amb un nou projecte, noves incorporacions i una nova adaptació de les mítiques lletres.

Arrenca l'any nou jueu i deu dies per fer balanç intern

(David Casals i Vila –CR) La comunitat jueva de Catalunya està de festa grossa: aquest dimarts a la nit va començar l'Any Nou jueu ('Roix ha-Xanà'). S'inicia també un dels períodes actius del poble jueu entre el dia de cap d'any, que se celebra entre els dies 1 i 2 del mes de Tixrí, fins a Yom Kippur, deu dies més tard.

Arrenca el nou any tibetà del Cavall de Fusta

(David Casals i Vila - CR) Aquest diumenge els budistes tibetans que hi ha a Catalunya celebren el 'losar', l'inici del nou any tibetà, el 2141, que enguany és el del 'Cavall de Fusta'. En declaracions a Catalunya Religió, Ngwang Topgyal, de la Casa del Tibet de Barcelona, explica que no hi haurà cap gran festa per respecte a tots els tibetans que estan patint dins el Tibet.

Bon any nou amb Lucía Caram

(Carla Herrero Nebot/CR) Aquest 2013 la felicitació d'any nou per als lectors i amics de CatalunyaReligió.cat ens arriba a través de Lucía Caram, que ens ha obert les portes del seu monestir.

panoràmica

Veure la fe