Vés al contingut

notícies relacionades

El programa d'Omella per Barcelona: una consulta per "continuar i aprofundir el Vaticà II"

(Jordi Llisterri-CR) Era el primer dia que se l'escoltava proposant un pla de treball per als propers anys i exercint plenament com a arquebisbe de Barcelona. Una consulta oberta per aprovar el nou Pla Pastoral. Aquest és el pla de l'arquebisbe Joan Josep Omella, que no és ni més ni menys que "continuar, aprofundir i intensificar la línia d’acció que va marcar el Concili Vaticà II".

“Monjos i monges hem rebut la missió de ser testimonis de vetlla”

(Abadia de Montserrat/CR) Un centenar de monjos i monges dels monestirs benedictins i cistercencs catalans han viscut aquest dimecres una jornada monàstica a Montserrat per cloure l’Any Sant de la Misericòrdia. Després d’entrar tots per la Porta Santa de la Misericòrdia de la Basílica i venerar la imatge de la Mare de Déu de Montserrat, han participat en l’Eucaristia que ha presidit el pare abat Josep M. Soler.

Joves, instruments de misericòrdia

(SIJ) El col·legi major Lestonnac de Barcelona acollirà aquest dissabte 5 de març la segona jornada interdiocesana de Pastoral Juvenil sota el lema “Cridats a ser instruments de misericordia”.

Materials litúrgics per al jubileu

(CPL) El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona ha incorporat a la seva pàgina web una secció (tant en català com en castellà) on es recullen els recursos i materials que es publiquen a Missa Dominical i en altres llocs sobre l'Any Sant de la Misericòrdia.

Omella: "A Catalunya tothom em regala llibres, a la Rioja em regalaven xoriços"

(Ramon Bassas - CR) L'arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, va fer-se agradar i va agradar, ahir, a l'última de les tres xerrades quaresmals que, per vintiunena vegada, organitza l'Arxiprestat de Mataró i que aquest any ha dedicat a parlar de l'Any de la Misericòrdia. Una església de Sant Josep plena del tot (al lloc inicialment previst, la Sala Cabanyes, no s'hi han pogut celebrar per les destrosses de la calamarsada de dilluns) donava idea de l'àmplia expectativa que despertava el nou titular de la diòcesi, que va quedar àmpliament satisfeta.

Ponts reparteix 11.000 racions de ranxo solidari

(Bisbat d'Urgell) Aquest dimarts, vigília del Dimecres de Cendra i per tant de l’inici de la Quaresma, s'ha celebrat la tradicional festa del Ranxo a diferents punts de la diòcesi d'Urgell, entre ells, la parròquia de Ponts.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe