Vés al contingut

notícies relacionades

El documental català “Jo Crec” s’estrena a nivell estatal

(CR) El primer film del món en 3D que tracta íntegrament sobre el Credo catòlic, “Jo Crec” s’estrenarà a nivell estatal aquest divendres 21 de març. El film es presentarà a Madrid, Barcelona, Cádiz, València, Lleida, Girona i Terrassa. I d’aquí a un dies també es projectarà en cinemes comercials de Badalona i Tarragona.

Els bisbes catalans tanquen l’Any de Fe adreçant-se a creients i no creients

(Conferència Episcopal Tarraconse) Els bisbes de Catalunya, en la darrera reunió de la Conferència Episcopal Tarraconense, han aprovat un document que porta per títol Transmetre el tresor de la fe, i que es fa públic el diumenge 24 de novembre de 2013, solemnitat de Jesucrist Rei de tot el Món, data en la qual l'Església Catòlica clou l’Any de la Fe.

L’Església catalana tanca l’Any de la Fe

(CR) Els bisbats de Barcelona i Vic han celebrat el tancament de l’Any de la Fe aquest cap de setmana. I diumenge vinent ho faran els diòcesis d’Urgell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa, Tortosa i Girona, coincidint amb la celebració que el papa Francesc oficiarà a Roma el mateix dia.

Fins a 720 hores pregant per les vocacions

(Laura Mor –CR) Prendre consciència que les vocacions són responsabilitat de tota l’Església. Aquest és l’objectiu prioritari amb què els deu bisbats catalans s’uneixen aquest mes de novembre en la Cadena de Pregària per les Vocacions. Seran 30 dies de vetlla ininterrompuda en la novena edició d’aquesta iniciativa, que enguany porta per lema “Testimonis de la fe”.

Pelegrins i familiars dels beatificats tornen a casa satisfets

(Laura Mor –CR/Tarragona) Amb la veu trencada i amb un somriure de satisfacció, un ancià en cadira de rodes s’acomiadava aquest diumenge de Tarragona i agafava l’avió per tornar cap a casa, a Menorca. Acaben de beatificar el seu germà, Joan Huguet, el rector de Ferreries que moria assassinat l’any 1936. El van acompanyar un centenar de menorquins, amics i familiars, contents de celebrar la beatificació del primer màrtir de les illes.

panoràmica

Veure la fe