Vés al contingut

notícies relacionades

2016, Rahola i Sor Lucía, les dones més vistes de l'any

(CR) Tanquem el 2016 repassant els vídeos més vistos d'aquest any a CatalunyaReligió.cat. Davant de tot se situen dues dones. Pilar Rahola amb un fragment del pregó del Domund a la Basílica de la Sagrada Família. I Sor Lucía Caram explicant la seva trobada amb el papa Francesc al Vaticà per presentar-li el projecte #invulnerables.

La vida religiosa, “moll de l'os de l'evangeli”

(CR) Aquest dimarts s'acaba l'Any de la Vida Consagrada i totes les diòcesis catalanes han previst diversos actes arreu del territori. Han estat catorze mesos dedicats a conèixer més a fons què implica ser religiós o religiosa, una opció considerada “profètica” i que destil·la compromís i sentit comunitari.

Capgirem el món des de la tendresa, la proposta pel 2016 de Cristianisme i Justícia

(Jesuïtes) Com és habitual, el centre d’estudis Cristianisme i Justícia tanca l’any amb la publicació d’una reflexió. En aquesta ocasió recull cinc realitats que necessiten ser transformades o acollides, però ho fa reivindicant la necessitat de desplaçar la desconfiança i la indiferència per l’afecte i la cura de les nostres relacions i vides quotidianes. 

2014, l’any de Francesc i del Dret a Decidir

(CR) El papa Francesc continua marcant la pauta. Repassant els continguts més visitats pels lectors de CatalunyaReligió.cat, aquest any els textos del papa en català continuen sent els més llegits. A dalt de tot un any més hi ha Les homilies del papa Francesc amb els textos que tradueixen un equip de voluntaris.

panoràmica

Veure la fe