Vés al contingut

notícies relacionades

Carta d’un fillol al seu padrí, Rovira Belloso

(CR) Publiquem una de les cartes que va ser enviada des de Brusel·les per ser llegida durant el funeral de mossèn Josep Maria Rovira Belloso. És la carta del seu fillol, el conseller Antoni Comín, qui ja el va conèixer molt estretament per l'amistat de mossèn Rovira amb la seva família.  Carta d’un fillol al seu padrí Estimat Mossèn,

Forcadell: "La neutralitat de l'Estat no significa deixar de banda el fet religiós"

(Jordi Llisterri-CR) Si Catalunya esdevé un Estat o si s'emprèn una reforma del marc constitucional actual, ja hi ha una proposta per tractar el fet religiós. Aquest dimarts a la tarda es va lliurar oficialment a la presidenta del Parlament, com a màxima representant de la cambra legislativa catalana, el document "El fet religiós en la Catalunya del futur".

Antoni Comín: "L'homofòbia que practica l'Església és un pecat greu"

(Jordi Llisterri-CR) Un discurs radicalment oposat al que es va escoltar diumenge passat a la conferència de Philippe Ariño. El conseller de Salut Antoni Comín defensa que "hem d'estar molt indignats amb el que fa l'Església catòlica amb l'homosexualitat" i que "l'homofòbia que avui practica l'Església és un greu pecat davant de Déu".

Veure la fe