Vés al contingut

notícies relacionades

El Papa, els avis i les nostres arrels

(Josep Gordi i Serrat –CR) El papa Francesc ha exhortat a no oblidar-nos dels nostres avis. Si és possible, demana visitar-los, tot respectant les recomanacions sanitàries. I, si no pot ser, comunicar-nos-hi amb una telefonada o una videotrucada. Jo hi afegeixo que potser els podem enviar petons virtuals.

Les campanes tocaran cada dia a les 12 h pel coronavirus

(CR) Per acompanyar la gent tancada a casa pel coronavirus, a partir de dimecres totes les esglésies tocaran les campanes cada dia a les dotze el migdia i convidaran a pregar l’Àngelus. Mentre es fan sonar les campanes de les esglésies es proposa pregar des de casa “en solidaritat amb tots els confinats a les seves llars i per agrair l’entrega de tots els qui generosament treballen per atendre i combatre la pandèmia del coronavirus Covid-19”.

Ja heu acollit una família de refugiats a la vostra parròquia?

(CR) Així ho ha demanat el papa Francesc: que "cada parròquia, cada comunitat religiosa, cada monestir, cada santuari d'Europa allotgi a una família de refugiats, començant per la meva diòcesi de Roma". Ho ha plantejat en l'Angelus d'aquest diumenge i s'ha compromés a començar fent-ho en dues parròquies de la mateixa ciutat del Vaticà.

panoràmica

Veure la fe