Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Eugeni, la parròquia que busca barri

(Víctor Rodríguez –CR) El veïnat proper a l’Avinguda de Sarrià de Barcelona fa setmanes que veu en llindes de comerços i porteries un mateix cartell. Aquesta publicació, de tons verdosos i amb un diagrama circular central amb diverses mans unides s’adreça al vianant amb un missatge clar: “Fent comunitat, fent barri”. Al costat, i juntament amb la frase “Ajuda’ns a ajudar”, trobem un codi QR per a ser escanejat amb el telèfon mòbil que ens porta directament a una web.

Parròquies a punt per acollir refugiats

(Glòria Barrete -CR) Les parròquies de Sant Eugeni I, Papa i Nostra Senyora del Pilar del barri de l'Eixample de Barcelona –que formen una agrupació parroquial– ja tenen infraestructura necessària per acollir famílies de refugiats.

Francesc Pardo: “Els joves que se senten lluny d’Església no vol dir que deixin de ser Església”

(Jordi Llisterri –CR) El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va recolzar aquest dimecres la tasca evangelitzadora que es realitza en els centres d’esplais cristians, un punt de trobada amb els joves i les famílies que poden estar més allunyats de l’Església. Una pastoral de frontera. Pardo va explicar que aquesta oferta cristiana “no és com un requisit que es demana, és un do que s’ofereix”, pensant sobretot en els “ joves que se senten molt lluny de la família que és l’Església però que això no vol dir que deixin de formar part de l’Església.

Veure la fe