Vés al contingut

notícies relacionades

panel-llibertat-religiosa-3

Quatre anys de religió islàmica a les aules: “Satisfets, però encara amb reptes pendents”

ROGER VILACLARA –CR | Quatre anys després que la prova pilot per oferir classes de religió islàmica a les escoles públiques es posés en marxa, el Grup de Recerca en Educació, Didàctica i Aprenentatge (GREDA) de Blanquerna ha fet públic aquest dijous els primers resultats d'aquesta implementació. La recerca que ha fet GREDA conclou que, en termes generals, la valoració de la prova pilot, per part dels alumnes i professors, és satisfactòria, però també marca diferents aspectes que encara cal millorar.

Sant Eugeni, la parròquia que busca barri

(Víctor Rodríguez –CR) El veïnat proper a l’Avinguda de Sarrià de Barcelona fa setmanes que veu en llindes de comerços i porteries un mateix cartell. Aquesta publicació, de tons verdosos i amb un diagrama circular central amb diverses mans unides s’adreça al vianant amb un missatge clar: “Fent comunitat, fent barri”. Al costat, i juntament amb la frase “Ajuda’ns a ajudar”, trobem un codi QR per a ser escanejat amb el telèfon mòbil que ens porta directament a una web.

Francesc Pardo: “Els joves que se senten lluny d’Església no vol dir que deixin de ser Església”

(Jordi Llisterri CR) El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va recolzar aquest dimecres la tasca evangelitzadora que es realitza en els centres d’esplais cristians, un punt de trobada amb els joves i les famílies que poden estar més allunyats de l’Església. Una pastoral de frontera. Pardo va explicar que aquesta oferta cristiana “no és com un requisit que es demana, és un do que s’ofereix”, pensant sobretot en els “ joves que se senten molt lluny de la família que és l’Església però que això no vol dir que deixin de formar part de l’Església.

Veure la fe