Vés al contingut

notícies relacionades

La Inspectoria salesiana de Barcelona viu la seva última Festa Inspectorial

(Salesians) En un ambient de joia i fraternitat ha tingut lloc, aquest dissabte, a Sarrià, la Festa Inspectorial 2014. Ha estat la darrera celebració com a Inspectoria de Barcelona, ja que a partir de juny es fusionarà amb les inspectories de Sevilla i València per conformar la nova Inspectoria de Maria Auxiliadora.

Primers passos del nou Museu Martí-Codolar

(Carla Pascuet –Salesians) El nou Museu Martí-Codolar ha obert al públic dues primeres sales. L’espai commemora l’acollida històrica que la família de Lluís Martí-Codolar va oferir a Don Bosco el 3 de maig de 1886, a la seva finca la Granja Vella. Mentre s’adeqüen les tres sales que ampliaran la visita, es pot realitzar un recorregut didàctic pel jardí romàntic de l'Obra Salesiana.

Ángel Asurmendi: "Un bon pastor"

(Ángel Asurmendi. Provincial dels Salesians de la Inspectoria de Barcelona) La notícia era esperada en aquests dies, però ens ha agafat una mica per sorpresa.

Salesians. “No hi estem acostumats”

(CR) “No hi estem acostumats”, explica Ángel Asurmendi, provincial dels Salesians de la Inspectoria de Barcelona quan valora la renúncia de Benet XVI: "La renúncia del papa Benet ha causat una sorpresa majúscula precisament perquè el que ell ha fet no és gens habitual”. Destaca a CatalunyaReligió.cat que Benet XVI “ha mostrat una lucidesa, i alhora un amor i un esperit de servei a l’Església, encomiables. Un exemple per a totes les persones que hi ocupen càrrecs rellevants”.

Veure la fe