Vés al contingut

notícies relacionades

santa-tecla-vella-02-gran

La Catedral de Tarragona recuperarà la capella de Santa Tecla

ARQUEBISBAT DE TARRAGONA | La Capella de Santa Tecla la Vella tornarà a ser un espai visitable i obert a la ciutat. Així s’ha fet públic en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest dilluns als jardins de Santa Tecla la Vella, on està ubicat aquest temple del segle XIII.
Refugi antiaeri del Museu Bíblic de Tarragona

L’Ajuntament de Tarragona invertirà 18.000 euros en el refugi antiaeri del Museu Bíblic

ACN | L’Ajuntament de Tarragona ha signat un conveni amb el Museu Bíblic per museïtzar la segona planta del refugi antiaeri de la Guerra Civil, ubicat al carrer de les Coques. Els treballs, que costaran 18.000 euros, arranjaran l’espai, que actualment només és visitable en la primera planta. Així, s’electrificarà la zona, d’uns 90 metres lineals, s’adequarà el sòl i es senyalitzarà. El consistori calcula que el refugi es podria visitar per complet a principis de l’any vinent.

El 2 de novembre es podrà visitar la tomba de Sant Fructuós, amagada durant 80 anys

(Arquebisbat de Tarragona) La intervenció arqueològica per part de l’arquebisbat de Tarragona, l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Ajuntament de Tarragona, al recinte de la Fàbrica de Tabacs de la ciutat, ha permès documentar les restes de la fonamentació de l’absis de la basílica martirial i la tomba.

"Sembrant la Paraula s’obtenen les millors collites"

(M. Esperança Amill-Rocamora –ABCat) Aquest dissabte, en el claustre de sant Pau de l’edifici del Seminari de Tarragona, l’Associació Bíblica de Catalunya celebrava una trobada festiva per commemorar el quarantè aniversari de la seva gestació.

Veure la fe