Vés al contingut

notícies relacionades

Quan l’Església és casa per als temporers de Lleida

(Laura Mor –CR/Lleida) Cada any hi ha temporers dormint al carrer i en assentaments amb condicions deplorables. Aquest estiu, també. Encara no hi ha una xarxa d’allotjament per als treballadors de la fruita, ni a Lleida ciutat ni al territori. N’hem parlat amb dues entitats d’Església que tenen una llarga trajectòria en l’acompanyament d’aquestes persones: Càritas Diocesana de Lleida i Arrels Sant Ignasi. Coincideixen en la necessitat d’una solució coordinada i decidida de tots els agents implicats.

Èxit de participació en la 1ª cursa solidària de VOLS Sant Boi i Salesians

(Salesians) Amb 400 corredors inscrits i havent de tancar les inscripcions abans d’hora, la 1ª Cursa Solidària, organitzada per la delegació de l’ONG VOLS de Sant Boi de Llobregat i Salesians arran de la celebració del cinquantenari de l’Obra Salesiana de Sant Boi, va ser un èxit rotund.

1.095 tones d’aliments

(Obra Social “la caixa”) Aquest dijous representants dels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya i Jaume Lanaspa, director general de l’Obra Social ”la Caixa” han presentat la xifra total d’aliments recollits en l’edició d’enguany del Gran Recapte d’Aliments en una roda de premsa celebrada al Banc dels Aliments de Barcelona.   Els Bancs dels Al

Veure la fe