Vés al contingut

notícies relacionades

Com preguen les religions?, el nou curs de Cristianisme i Justícia

(CR) Podem relacionar-nos amb la divinitat? Amb aquesta pregunta de fons es presenta el nou curs del centre d’estudis Cristianisme i Justícia ‘Com preguen les religions? Una aproximació a les formes de relacionar-se amb Déu’. Un curs de sis sessions que pretén reflexionar sobre les diferents formes de comunicar-se amb “allò que supera les coordenades humanes de temps i espai”, diuen des del centre d’estudis.

Migra Studium: “Amb el coneixement es desfà la por a la diversitat”

(Glòria Barrete —CR) Fa més de quinze anys que la Fundació Migra Studium dels Jesuïtes va posar en marxa el projecte de l’Espai Interreligiós. Un projecte per sensibilitzar en la diversitat religiosa que ha anat evolucionant al llarg dels anys fins a convertir-se en tot un referent per treballar la pedagogia de la convivència.

Migra Studium renova l’espai interreligiós com a “possibilitat de diàleg”

(Eloi Aran –CR) Aquest dijous s’ha presentat la reforma de l’espai interreligiós de la Fundació Migra Studium. Es tracta d’un espai adreçat a infants, adolescents i joves en període formatiu que contempla en el currículum competències relacionades amb la interculturalitat i la diversitat religiosa. També està adreçat a persones adultes que treballen en l’àmbit de la diversitat o que necessiten eines per interaccionar en un context de pluralisme cultural i religiós.

Alícia Guidonet: “Visc arrelada en Déu; l’espai i el temps són secundaris”

(Laura Mor –CR) Té un parlar calmós, la mirada contemplativa i cap rastre de proselitisme. Se sent còmode en el diàleg amb els que pensen diferent. Fa un any que Alícia Guidonet va celebrar els vots com a Filla del Cor de Maria, coincidint amb el dia de la vida religiosa. Un punt i seguit del que considera “una trajectòria de vida cristiana molt curta”. Costa trobar entrevistes publicades a d’altres Filles del Cor de Maria. Més aviat les defugen, perquè viure la fe amb discreció és part del seu carisma.

Migra Studium porta el missatge interreligiós de Llull al TNC

(Laura Mor –CR) Aquest dijous i divendres la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya presenta 'Llull a la Ciutat Nova'. L'espectacle, dirigit per Teresa Vilardell i amb Miquel Casamajor a la dramatúrgia, ha comptat amb la producció del TNC, l'Associació Cultural La Trilateral i Migra Studium.

Veure la fe

podcasts