Vés al contingut

notícies relacionades

Com preguen les religions?, el nou curs de Cristianisme i Justícia

(CR) Podem relacionar-nos amb la divinitat? Amb aquesta pregunta de fons es presenta el nou curs del centre d’estudis Cristianisme i Justícia ‘Com preguen les religions? Una aproximació a les formes de relacionar-se amb Déu’. Un curs de sis sessions que pretén reflexionar sobre les diferents formes de comunicar-se amb “allò que supera les coordenades humanes de temps i espai”, diuen des del centre d’estudis.

Migra Studium renova l’espai interreligiós com a “possibilitat de diàleg”

(Eloi Aran –CR) Aquest dijous s’ha presentat la reforma de l’espai interreligiós de la Fundació Migra Studium. Es tracta d’un espai adreçat a infants, adolescents i joves en període formatiu que contempla en el currículum competències relacionades amb la interculturalitat i la diversitat religiosa. També està adreçat a persones adultes que treballen en l’àmbit de la diversitat o que necessiten eines per interaccionar en un context de pluralisme cultural i religiós.

Alícia Guidonet: “Visc arrelada en Déu; l’espai i el temps són secundaris”

(Laura Mor –CR) Té un parlar calmós, la mirada contemplativa i cap rastre de proselitisme. Se sent còmode en el diàleg amb els que pensen diferent. Fa un any que Alícia Guidonet va celebrar els vots com a Filla del Cor de Maria, coincidint amb el dia de la vida religiosa. Un punt i seguit del que considera “una trajectòria de vida cristiana molt curta”. Costa trobar entrevistes publicades a d’altres Filles del Cor de Maria. Més aviat les defugen, perquè viure la fe amb discreció és part del seu carisma.

Veure la fe

podcasts