Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació ”la Caixa” destina 2,6 milions d'euros a la lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social

(La Fundació ”la Caixa”) A Catalunya es dedicaran més de 250.000 euros per a 10 iniciatives que beneficiaran 4.242 persones en situació de vulnerabilitat. La Fundació ”la Caixa” ha assignat un import de 2,6 milions d'euros a un total de 99 projectes per a la lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social, que beneficiaran en conjunt més de 20.500 persones a tot l’estat, i que compten amb 540 professionals i 3.162 voluntaris involucrats.

”la Caixa” va invertir 18,5 milions d’euros en 786 projectes socials l’any 2018

(”la Caixa”) L’Obra Social ”la Caixa” va invertir l’any passat 18,5 milions d’euros en 786 projectes socials, a través de 952 entitats socials. Tot plegat amb l’objectiu de contribuir en la construcció d’una societat més justa i igualitària a través de la millora de les condicions de vida d’aquelles persones en situació o major risc de vulnerabilitat.

Càritas continua multiplicant les ajudes a l’alimentació bàsica

(Jordi Llisterri –CR) “Volem que totes les famílies de Catalunya puguin omplir la nevera, com ho fem qualsevol de nosaltres quan anem al supermercat amb el nostres fills”. Aquesta és l’aspiració que han reiterat una vegada més des de Càritas Diocesana de Barcelona en la roda de premsa de presentació de Campanya de Nadal.

Prop de 600 persones en situació vulnerable a Catalunya tindran accés a un habitatge temporal

(Obra Social 'La Caixa') L'Obra Social "la Caixa" ha concedit ajudes per valor de 204.510 euros a 8 projectes de Catalunya seleccionats en la convocatòria d'Habitatges temporals d'inclusió social. Aquesta s'emmarca dins del Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials que impulsa anualment l'entitat i que enguany preveu destinar 17 milions d'euros a les vuit convocatòries en què es diversifica.

Veure la fe