Vés al contingut

notícies relacionades

Bisbat Sant Feliu 500 anys temple i 20 anys

Sant Feliu es bolca per celebrar 500 anys de la parròquia de Sant Llorenç i 20 anys del bisbat

GLÒRIA BARRETE -CR | “Encara recordo el dia en què ens van anunciar que ja no seríem del bisbat de Barcelona i seríem d’un nou bisbat, el de Sant Feliu”, ens explica una feligresa de Vilanova i la Geltrú. "Deixar de ser de Barcelona ens feia patir, pel que podia suposar pel que fa a recursos i d'estructures", reconeix. Ho fa minuts abans d’iniciar-se la missa solemne aquest diumenge pels 500 anys de la parròquia de Sant Llorenç de Sant Feliu i pels 20 anys d’inici del bisbat. “Qui ens havia de dir aleshores tot el que faríem com a Bisbat, avui calia venir a celebrar-ho”, ens reconeix emocionada.

mare-de-deu-carme

El bisbe de Sant Feliu expressa el seu condol pel cas del Prat del Llobregat

BISBAT DE SANT FELIU | Després de conèixer la notícia de l’assassinat dels dos nens i la seva mare al Prat de Llobregat, el bisbe Agustí Cortés ha emès un comunicat expressant el seu condol. En el text, Cortés demana viure "els fets execrables" amb "la fortalesa de qui és conscient i compromès en la tasca de canviar aquesta societat".

cubelles-matrimoni-rectoria-4

Un matrimoni jove gestiona la rectoria de Cubelles: “Estem contents de trencar estereotips”

ACN | Un matrimoni jove de Cubelles, de poc més de 30 anys, s’han convertit en els nous laics amb missió pastoral del municipi després de la mort recent del mossèn. A diferència d’altres pobles amb una situació similar, la parella destaca per la seva joventut i pel fet que viuran a la rectoria, de manera que assumiran la gestió ininterrompuda del despatx.

sant-feliu-matrimoni-cubelles

El bisbe Cortés nomena un matrimoni responsable de la pastoral de la parròquia de Cubelles

BISBAT DE SANT FELIU | El bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, ha nomenat Chiara Romano i Joan Rodríguez "encarregats pastorals de la parròquia de Santa Maria de Cubelles". Un nomenament que el bisbe ha fet atès que el nou rector de la parròquia de Cubelles també és rector a Vilanova i la Geltrú i continuarà vivint al poble on ho era fins ara.

Veure la fe