Vés al contingut

notícies relacionades

S'inaugura un nou temple parroquial a Sant Boi de Llobregat

(Bisbat de Sant Feliu) Sant Boi de Llobregat inaugura aquest diumenge el primer temple parroquial construït sencerament de nova planta en aquests 10 anys de vida de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. És el nou espai de culte de la parròquia que té com a titular Sant Antoni M. Claret, el missioner que va fundar els claretians i que aquests dies aplega la família claretiana en motiu de la seva festa. 

"Santa Teresa ens recorda que la veritable riquesa de la persona humana és a l’interior de cadascú"

(Glòria Barrete –CR) Si cada 15 d'octubre la família carmelitana celebra amb orgull i devoció el dia commemoratiu de Santa Teresa de Jesús, enguany se l'hi ha d'afegir l'alegria i responsabilitat de celebrar també el Vè centenari del seu naixement. Teresa Sánchez de Cepeda y Ahumada, més coneguda com a Santa Teresa de Jesús o Teresa d'Àvila; dona mística, de conversió definitiva tardana i salut fràgil; d'ascendència jueva i amant de la lectura.

"Els 10 anys de diòcesi de Sant Feliu ens han de portar a ser més fidels a cada circumstància"

(Glòria Barrete CR/Sant Feliu de Llobregat) 10 anys poden semblar poc o molt, segons la perspectiva amb la que un s'ho miri. És poc com a experiència vital, d'un infant, però poden ser molts per a una institució, un organisme i una diòcesi. Almenys, sí que són prous per poder mirar enrere i albirar una trajectòria i, alhora, revisar d'on venim, què sóm i cap a on hem d'anar.

Sant Feliu inicia un procés de revisió coincidint amb el deu anys de la diòcesi

(CR) Aquest divendres, 12 de setembre, es compleixen els deu anys de l’entrada d’Agustí Cortés com a primer bisbe de Sant Feliu i, per tant, els deu anys de l’inici de la vida d’aquest bisbat. Coincidint amb l’aniversari, la diòcesi comença una revisió de la tasca realitza en la que hi participaran tots els estaments diocesans, parròquies, religiosos i moviments. El 12 de setembre es presentarà el material per realitzar aquest treball i se celebrarà una eucaristia a la catedral.

Sant Feliu celebrarà al setembre els deu anys de la diòcesi

(Bisbat de Sant Feliu) El 15 de juny es compleixen els deu anys del decret de la Santa Seu pel qual s’erigia la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat segregant de Barcelona el seu actual territori, que comprèn el Baix Llobregat, el Penedès, el Garraf i algunes poblacions de l’Anoia, el Vallès occidental i el Bages.

panoràmica

Veure la fe