Vés al contingut

notícies relacionades

"Els profetes són el temps d'Advent"

(David Casals –CR) Advent és un compte enrere, una preparació dels creients pel dia 25 de desembre, el dia de Nadal. CatalunyaReligió.cat ho analitza amb dos pastors protestants, Ignacio Simal i Victor Hernández, que donen a conèixer aquest periode del calendari des d'una perspectiva evangèlica.  

Advent: colors, espelmes i lectures

(David Casals/CR) L'Advent és un temps litúrgic anual que ajuda a les comunitats cristianes, als creients i a les famílies a preparar el Nadal. Un dels elements que té més simbolisme, i que utilitzen comunitats cristianes de diferents tradicions, és la Corona d'Advent. S'encén una cada setmana a partir del quart diumenge abans de Nadal, utilitzant el simbolisme dels colors, espelmes i també lectures de la Bíbila que permeten afrontar aquest 'compte enrere' pel 25 de Desembre.

Un Advent “esquerdant” el mur

(CR) Aquest Advent Cristianisme i Justícia el celebra amb una crida per recollir històries que convoquin a l’esperança. Cada dia rebem notícies relacionades amb la crisi que estem patint i les seves conseqüències socials. Aquesta successió de males notícies pot dur-nos al desànim, al catastrofisme o al fatalisme de creure que davant d’aquesta situació no hi ha res a fer.

panoràmica

Veure la fe