Vés al contingut

notícies relacionades

entitats-centenaries-ajuntament-barcelona

L'Ajuntament de Barcelona distingeix 23 entitats religioses centenàries

CR | "Barcelona sense vosaltres no seria la mateixa ciutat". Amb aquestes paraules l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha distingit a 97 entitats i institucions centenàries de la ciutat. 'entre aquestes, n'hi ha 23 d'àmbit religiós. L'acte de lliurament del reconeixement ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona amb la presència dels representants de les diferents entitats. 
sant-felip-neri

L’Escola Cristiana lamenta que l’administració aprofiti l’ofegament econòmic “per quedar-se amb escoles”

CR | “Lamentem que, un cop més, l’Administració s’aprofiti de l’ofegament econòmic al qual estan sotmesos els centres educatius per quedar-se un projecte d’iniciativa social”. Aquesta és la reflexió de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) després que aquests dimecres el Consorci d’Educació de Barcelona anunciés que l’Escola Sant Felip Neri passarà a ser de titularitat pública l’any vinent.

Presències i absències de la religió en els programes electorals de Barcelona

(Paris Grau-CR) Aquest diumenge hi ha eleccions municipals. A la premsa podem trobar les múltiples propostes, sobre una infinitat de temes ben concrets, que els candidats van comentant. Però hi ha un tema que normalment acaba fora dels focus mediàtics: el fet religiós. Que no aparegui en els mitjans, no vol dir que no existeixi.

Acord entre la Sagrada Família i l'Ajuntament per la llicència d'obres pendent

(Jordi Llisterri/CR) “Negociant la gent s’entén”. Així resumia Esteve Camps les virtuts de l’acord entre el patronat de la Sagrada Família i l’Ajuntament de Barcelona per tramitar la llicència d’obres definitiva. El conveni també estableix que en deu anys la Sagrada Família aportarà 36 milions d’euros en inversions per millorar l’accessibilitat de l’entorn i en transport públic.

Omella i Colau, en defensa dels refugiats

(Glòria Barrete –CR) No es trobaran a la missa de la Mercè però es trobaran en la defensa de l'acollida dels immigrants. Així s'ha visualitzat la sintonia entre el cardenal arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en l'acte de presentació del nou Número de Qüestions de Vida Cristiana, editat per la Fundació Joan Maragall i l'Abadia de Montserrat, presentat aquest dimarts al Saló de Cent de Barcelona.

Colau creu que cal reduir l'oferta de l'escola concertada a Barcelona

(Jordi Llisterri-CR) "Avui atendre el dret a escollir de les famílies vol dir fer més escola pública”. És la resposta de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, als responsables dels centres concertats i Associacions de Mares i Pares a la carta en què li demanaven "imparcialitat i equanimitat" en la promoció dels centres educatius sostinguts amb recursos de l'administració, tant els públics com els concertats.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe