Vés al contingut

notícies relacionades

Omella: “El papa Francesc transmet ser un més del grup”

(Vatican News) Després de la visita Ad Limina que els bisbes catalans han tingut en la darrera setmana, el cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha destacat el "diàleg de fraternitat i de clima proper" que han pogut mantenir amb el papa Francesc.

El papa Francesc diu als bisbes catalans que encara està pensant en una visita a Manresa

(Jordi Llisterri –CR/Roma) “Todavia estoy reflexionando”. Aquesta és la resposta que ha donat el papa Francesc als bisbes catalans amb un somriure quan li han plantejat obertament la possibilitat d’una visita a Manresa. Després de la trobada amb el papa que ha culminat la visita Ad Limina dels bisbes de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, el cardenal Joan Josep Omella ha explicat que havia sortit el tema d’una possible visita a Manresa i a Santiago.

El papa Francesc rebrà divendres els bisbes catalans

(Jordi Llisterri –CR) Visita Ad Limina Apostolorum, també coneguda popularment com la ITV episcopal. Cada cinc anys tots els bisbes del món tenen en la seva agenda una visita al Vaticà, “al llindar dels apòstols Sant Pere i Sant Pau”.  

Els bisbes parlen de la visita Ad Limina

(Tarraconense) Del 10 al 15 de gener, els bisbes de Catalunya realitzaran la Visita “ad limina Apostolorum”, la visita que tots els bisbes catòlics han de fer, cada cinc anys, a Roma.

panoràmica

Veure la fe

podcasts