Vés al contingut

notícies relacionades

La Sagrada Família no paga impostos?

(Jordi Llisterri –CR) La Basílica de la Sagrada Família paga tots els impostos que per llei li correspon. Aquesta és una afirmació que els darrers dies s'ha posat en dubte. En aquest context, el Patronat de la Sagrada Família ha accedit a explicar a CatalunyaReligió.cat tots els detalls de la seva fiscalitat: quins impostos paguen, per quins conceptes i de quins estan exempts.

Carina Mejías: "Hem de demanar als musulmans respecte per les nostres tradicions"

(CR) La portaveu del grup parlamentari de Ciutadans i regidora de l'Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, demana als musulmans que viuen a Catalunya que "el mateix respecte que ells demanen per les seves tradicions, nosaltres l'hem de demanar per a les nostres". Assegura que "hem de ser molt exigents a l'hora de respectar el compliment de les nostres lleis, de les nostres normes i de la convivència. Tot aquell qui es vulgui refugiar en la pràctica d'una religió per incomplir les nostres normes, se l'ha de tallar".

Alícia Sánchez-Camacho: "Un nacionalisme excloent és contrari als principis catòlics"

(CR) La presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, no vol parlar "d'una Església catalana diferenciada d'una Església espanyola, ni diferenciada de cap altra Església". I lamenta que es pugui "arribar a situacions en les quals un plantejament d'un nacionalisme independentista sigui excloent, que és contrari als meus principis catòlics". La líder del PPC assegura que amb el que creu "és en el respecte i en l'estimació al meu germà" i "en una convivència en què tothom s'ha d'incloure".

Veure la fe