Vés al contingut

notícies relacionades

La Salle tanca un juliol molt actiu

(La Salle) Lleure, creativitat, esport, aventures i voluntariat solidari són algunes de les activitats que els infants i joves vinculats a La Salle han realitzat durant aquest mes de juliol. A La Salle Premià de Mar les activitats d’estiu ja fan 20 anys. Han seguit el centre d’interès 'Viatgem en el temps' amb diferents tallers de manualitats, esports, teatre, activitats aquàtiques (bodiboard, padelsurf i bigfoot), cinema, malabars i pàdel.

Els maristes mobilitzen aquest estiu prop de 5.000 infants i joves

(Maristes) Els maristes mobilitzen aquest estiu prop de 5.000 infants i joves en diverses activitats. Els nens i joves poden participar en campaments, casals, colònies, rutes, campus esportius, poden fer cursos de formació o implicar-se en experiències de voluntariat internacional, d’acord amb els valors maristes.

Les escoles obren les portes a les activitats d'estiu

(La Salle) Ja s'ha acabat el curs però moltes escoles obren les seves portes per oferir casals d'estiu. Aquest és el cas de La Salle, que ha organitzat moltes activitats d'estiu per a nens i joves durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre.

Veure la fe