Vés al contingut

notícies relacionades

L’ACO comença un curs per “sembrar grans de mostassa, avui”

(ACO) Ganes de recuperar la presencialitat. Aquest va ser un dels anhels que es va fer més present en la primera reunió d’aquest curs 2021-2022 del Comitè General de l’ACO que es va celebrar als locals parroquials de Santa Madrona aquest dissabte 18 de setembre. La trobada va ser en format híbrid i diversos responsables de zona i diòcesi van participar a través de videoconferència.

“Amb l’ACO entenc alguna cosa que em costava abans: El Regne de Déu”

(Ramon Bassas –CR) La Maribel Matilla fa deu anys que és de l’Acció Catòlica Obrera (ACO) però fins aquest estiu no ha pogut participar als exercicis espirituals que el moviment celebra cada agost. “Fer-los en família, si no hi ha el mateix interès comú en fer aquesta aturada i treball interior, és difícil.

Rocío Elvira, nova presidenta de l’ACO

(Acció Catòlica Obrera) "Estic il·lusionada, em sento compromesa i crec que el més important és que ens acompanyem en la construcció del Regne, un camí amb molts reptes, iniciatives i situacions que ens marquen el darrer any".  Aquestes han estat les primeres paraules que la nova presidenta de l’ACO, Rocío Elvira, ha dirigit a la militància avui 22 de maig, en el marc del Consell Extraordinari d’aquest Moviment que forma part de la Pastoral Obrera.

L’ACO escull nova presidenta de manera telemàtica

(CR) En el marc de la jornada de responsables, l’Acció Catòlica Obrera (ACO) escollirà a la nova presidenta, després que el mandat de Maria Martínez, s’esgotés el passat 12 d’octubre.

Àngela Rodríguez, nova coordinadora general de l’ACO

(ACO) Àngela Rodríguez González ha estat escollida com a nova coordinadora general de l’ACO després que el Comitè General reunit en convocatòria extraordinària aquest dissabte, hagi ratificat la proposta del Comitè Permanent. La nova coordinadora general, militant a la zona del Baix Llobregat, pren el relleu de Joaquim Villanueva Puig que va deixar aquesta responsabilitat per motius personals el 30 de setembre passat.

“Obrir camins d’esperança” a la jornada general l’ACO

(ACO) Aportar algunes pistes que puguin ajudar en la construcció col·lectiva de noves formes de vida davant el desafiament de la crisi, ha estat el fil conductor que ha recorregut la 67a jornada general que el moviment d’Acció Catòlica Obrera (ACO). La jornada, celebrada aquest dilluns de manera telemàtica ha comptat amb la ponència de Pepa Torres: “Obrir camins d’esperança i inclusió en temps de pandèmia”.

El Moviment Mundial de Treballadors Cristians, present a l'ACO

(ACO) El 25 de gener proper es celebrarà el Comitè General de l’ACO, amb la representació de totes les zones, diòcesis, comissions i el Comitè Permanent. Comptaran amb uns convidats molt especials: el buró del Moviment Mundial de Treballadors Cristians (MMTC), del qual forma part l’ACO. La trobada servirà per aprofundir en el coneixement mutu i també s’aprofitarà per acompanyar-los a visitar dos projectes socials en els quals hi ha implicats militants de l’ACO.

Veure la fe