Vés al contingut

notícies relacionades

acg

“Som afortunats de comprometre'ns en la tasca de l'Acció Catòlica General”

ACG | L'Acció Catòlica General ha tancat la Trobada de Laics de Parròquies i IV Assemblea reafirmant el seu compromís amb l'evangelització i l'anunci de Jesús amb obres i paraules. La trobada, que s'ha allargat quatre dies, ha reunit a gairebé 1.000 laics i 44 diòcesis d'Espanya a La Salla Bonanova de Barcelona. En l'acte de clausura, el cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha animat a l'Acció Catòlica Obrera a sostenir la tasca en tres pilars: "oració, fraternitat i alegria".

L’Acció Catòlica General de Barcelona, amb la cultura de l’encontre

(ACG) ‘Trobar-se i trobar l’altre’ ha estat el lema de la Trobada General de l’ACG que s’ha celebrat aquest diumenge a la parròquia de Sant Pacià de Barcelona. Hi han participat persones provinents de parròquies de Santa Coloma, Poble-Sec, Sant Pau del Camp, Santa Maria del Mar, Sant Pacià, els Dolors, Sant Mateu, Sant Andreu i Crist Rei.

Nou impuls per a l’Acció Catòlica General des d’Àvila

(ACG) Què vol dir que els laics hem estat transformats i volem ser transformadors? Això és el que Linda Guisoni, sotssecretària del Dicasteri romà per al laïcat la família i la vida, la primera sotssecretària dona, va explicar en la seva conferència de cloenda del ‘Encuentro de laicos’ convocat per l’Acció Catòlica General a Àvila del 1 al 4 d’agost.

Primera assemblea de l'Acció Catòlica General de Barcelona

(ACG) El diumenge 17 de març a la tarda va tenir lloc la I Assemblea d’Acció Catòlica General de la diòcesi de Barcelona, on membres de grups d’adults i joves, acompanyants d’infants i consiliaris vam trobar-nos a la parròquia de Sant Pau del Camp per coordinar la nova etapa conjunta, que ja es va iniciar amb la primera trobada dels tres sectors el 21 d’octubre.

Barcelona refunda l'Acció Catòlica General

(Laura Mor -CR/Acció Catòlica General) Per primera vegada el Moviment Cristià de Joves (MCJ) i el Moviment Cristià d’Adults (MCA) convoquen una trobada de manera conjunta. Sota el títol 'Sortim i caminem junts', el pròxim diumenge 21 d’octubre, tindrà lloc la primera trobada d’Acció Catòlica General a Barcelona a la Parròquia de Sant Pau del Camp.

Catequesi  amb continuïtat des del moviment d’infants d’Acció Catòlica General

(ACG) Aquest diumenge de Rams s’ha iniciat formalment la branca infantil de l’Acció Catòlica General durant la celebració de l'eucaristia a la Basílica de Santa Maria del Mar de Barcelona. Un grup d’infants va rebre les insígnies com a membres del Movi Santa Maria que van caminant cap a la branca infantil de l’ ACG a Barcelona  juntament amb d’altres infants de les parròquies de Santa Coloma, del Poble Sec i de Vilassar de Mar.

L’Acció Catòlica General com una proposta en continuïtat amb la catequesi

(MCJ-MUEC) Què passa amb les catequesis en el moment actual d’Església i de joventut que tenim dificultats per a oferir camins als infants i adolescents un cop acabada han rebut els sagraments pels quals han estat preparats durant un temps? És un tema complex que es van plantejar aquest dissabte més de 40 animadors i consiliaris de grups d’infants i joves de diverses diòcesis catalanes.

Veure la fe