Vés al contingut

notícies relacionades

Domènec Fita, l'artista que no vol petrificar Jesús

(Laura Mor –CR/Girona) Té 90 anys i segueix lluitant contra tot instint de conservació. L'artista gironí Domènec Fita i Molat defensa la llibertat creativa. Un valor que ha practicat també en el seu extens catàleg d'obra religiosa. “L'ésser humà té molt i molt per donar”, explica en aquesta entrevista en vídeo. Ens ha acollit al despatx de casa seva, al barri de Montjuïc. Per a Fita, l'art té molt a veure amb la paràbola dels talents. I la religiositat la viu com un fet alliberador, molt lluny d'una norma establerta.

'Qüestions de Vida Cristiana' homenatja Rovira Belloso

(CR) “Com un petit homenatge i com un regal al qui molts considerem el teòleg de referència de Catalunya”. La revista Qüestions de Vida Cristiana dedica el darrer número monogràfic a Josep M. Rovira Belloso amb motiu dels seus 90 anys. L'editen conjuntament Publicacions de l'Abadia de Montserrat i la Fundació Joan Maragall. 

L'Església catalana felicita Rovira Belloso pels seus 90 anys

Aquest dijous 10 de març Josep Maria Rovira Belloso compleix 90 anys. Continua sent el teòleg de referència de Catalunya i un dels capellans que ha sabut teixir més ponts dins de l'Església i amb el món contemporani. Per això, aquest aniversari mereixia una felicitació tan àmplia com la xarxa que ha teixit mossèn Rovira. I hem demanat aquesta felicitació a una vintena de personalitats, amics i representants de les institucions en què ha estat implicat al llarg de la seva vida. I molts més que s'hi podrien afegir.

Veure la fe