Vés al contingut

notícies relacionades

Clima familiar en els 75 anys dels Salesians d'Horta

(Xavier Costa –Salesians) Aquest dissabte va tenir lloc l’acte de cloenda del 75è aniversari de l’escola Salesians d’Horta. “Avui és el dia idoni per agrair ben sincerament a totes les persones que han passat per aquesta escola, hi s’hi han deixat part de la seva vida: els salesians, molts d’ells ja han mort, però molts també avui presents, els educadors, el personal d’administració i serv

El col·legi Kostka dels jesuïtes a Gràcia edita una revista especial pels 75 anys

(Jesuïtes) Al llarg d'aquest curs, l'escola Jesuïtes Gràcia - col·legi Kostka, de la xarxa Jesuïtes Educació, celebra el seu 75è aniversari. Ho ha fet amb diversos actes, com concerts, celebracions, una festa a l'escola o la primera nit de l'Antic Alumne. Ara acaba d'editar un número especial de la Revista Kostka, per commemorar aquest moment especial. 

"El primer que van fer els monjos restauradors de Poblet és intentar sobreviure"

(Laura Mor –CR) Aquest dissabte el Monestir de Santa Maria de Poblet celebra els actes del 75è aniversari de la restauració de la vida monàstica. El 24 de novembre de 1940 quatre monjos cistercencs italians van anar a viure al monestir després de més de cent anys d'abandó, saqueig i destrucció. I amb ells es considera que va tornar, també, un estil de vida més autèntic i benedictí.

Veure la fe