Vés al contingut

notícies relacionades

pasqua avellanes

“La Pasqua de les Avellanes ha marcat la forma d'acompanyar els joves dels Maristes”

AINA ARGUETA -CR | La Pasqua de les Avellanes dels Maristes celebra 50 anys d'existència i segueix més viva que mai. "Ens hem actualitzat de forma constant i natural", explica Pol Balaguer, membre de l'equip de Pasqua de la Fundació Champagnat dels Maristes. La celebració sempre s'ha caracteritzat per tenir un esperit jove i és així com s'ha adaptat als nous temps, motivant "la participació dels joves en la seva construcció cada any".

L’Obra Salesiana de Sant Boi de Llobregat rep la Medalla d’Or de la ciutat

(Salesians) El ple municipal de Sant Boi de Llobregat ha concedit aquest dilluns la Medalla d’Or de la vila a l’Obra Salesiana, per la seva presència activa i compromesa amb la ciutat des de fa ja mig segle. La decisió s'ha pres per unanimitat de tots els grups polítics, després que féssin la petició formal de concessió de la medalla més 1.500 persones a títol personal, entitats i associacions.

50 anys de presència salesiana a Sant Boi de Llobregat

(Salesians) La parròquia dels Salesians de Sant Boi de Llobregat es va omplir aquest dissabte per celebrar els 50 anys d’aquesta presència. Un reconeixement a una obra referent dels Salesians de la Inspectoria de Barcelona.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe