Vés al contingut

notícies relacionades

”la Caixa” va invertir 18,5 milions d’euros en 786 projectes socials l’any 2018

(”la Caixa”) L’Obra Social ”la Caixa” va invertir l’any passat 18,5 milions d’euros en 786 projectes socials, a través de 952 entitats socials. Tot plegat amb l’objectiu de contribuir en la construcció d’una societat més justa i igualitària a través de la millora de les condicions de vida d’aquelles persones en situació o major risc de vulnerabilitat.

2018, entre el suport al papa i el “procés”

(CR) Els continguts més llegits de Catalunya Religió durant el 2018, continuen focalitzats en la implicació eclesial en el moment polític que viu el país. Aquest any, també ha tingut especial seguiment el papa Francesc i els intents per entorpir les seves reformes.

Les 'fake news' inspiren la campanya dels cristians de pobles i comarques

(Laura Mor –CR) El periodista Xavier Graset és el ponent convidat a la 47a Jornada Nacional del Moviment de Cristians de Pobles i Comarques de Catalunya (MCPCC). El diumenge 6 de maig els militants d'arreu del territori són convocats a La Selva del Camp. Amb aquesta trobada clouran tot un treball de curs que ha tingut com a lema 'Som testimonis de la veritat'.

Sant Jordi, també solidari

(CR) Sant Jordi és una festa que gira entorn de la cultura i la literatura, però en molts punts també té un component solidari amb activitats com la venda de roses i llibres per recaptar fons per aquells que més ho necessiten. En aquest article fem un recull de totes aquelles accions que durant la diada realitzaran les institucions cristianes en clau solidària.  

50 recomanacions literàries del Grup d’Animació a la Lectura de l'Escola Pia

(Escola Pia) El Grup d’Animació a la Lectura de l’Escola Pia de Catalunya proposa una llista de 50 llibres per Sant Jordi. Els seus responsables asseguren que a la llista "trobareu novel·la, poesia, còmic, llibre-joc, coneixements, novel·la gràfica…per a tothom i totes les edats.” A la llista hi trobem recomanacions concretes per a cada franja d'edat, des dels més petits a infantil fins a lectures per a nois de Batxillerat i adults. Podeu consulta

Acollir, protegir, promoure i integrar: els quatre verbs del papa a migrants i refugiats

(CR) Aquest dilluns el papa Francesc ha fet públic el seu missatge per a la Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat, que se celebrarà el 14 de gener del 2018. Amb el títol 'Acollir, protegir, promoure i integrar' el text constitueix un compromís ferm d'Església amb les persones que es veuen obligades a abandonar casa seva, “d'acord amb la seva tradició pastoral”.

Veure la fe