Vés al contingut

notícies relacionades

Clausura del bicentenari marista amb una exposició multimèdia

(Maristes) Els Germans Maristes tancaran els actes de celebració del bicentenari de la institució a Catalunya aquest mateix mes de setembre amb una exposició multimèdia de gran format sobre el passat, el present i el futur de la institució, però també sobre els valors, la cultura i les experiències a l’entorn de les diferents escoles i de l’obra social. La mostra, que s’inaugura el proper divendres 14 de setembre a la sala d’actes dels Caputxins de Pompeia, a la Diagonal de Barcelona, està dividida en quatre àmbits i té un caràcter interactiu.

La Fundació Joan Maragall arriba a les 200 sessions d'actualitat cultural i religiosa

(Glòria Barrete –CR) Fer-se un lloc en l'agenda barcelonina d'actes és difícil i encara ho és més si l'acte que es proposa és un dilluns a les set de la tarda, horari en que conflueixen diversitat d'iniciatives a la capital catalana. Fa vint-i-tres anys, però, que la Fundació Joan Maragall organitza les sessions de reflexió sobre l'actualitat cultural i religiosa.

200 números de la revista Estris dedicats al lleure educatiu

(MCECC) Amb quasi 44 anys de recorregut, la revista Estris arriba al número 200. I ho fa amb un especial sobre 'El valor del lleure' que recull 20 articles persones destacades del món acadèmic, social, comunicatiu, educatiu i del lleure analitzen la influència del pas pel lleure en l’adquisició de competències i habilitats socials.

Veure la fe