Vés al contingut

notícies relacionades

Capellans de Tarragona denuncien "l'agressivitat dels tertulians" de 13TV

(Jordi Llisterri-CR) "Havent escoltat repetidament les queixes de molts dels nostres fidels, no podem callar més davant les opinions que, nit rere nit, s'expressen en les tertúlies de 13tv". Així justifiquen la carta oberta contra 13TV que 26 capellans diocesans de Tarragona han enviat aquesta setmana al president de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Ricardo Blázquez.

La Conferència Episcopal Espanyola aconsegueix una llicència de TDT

(Jordi Llisterri –CR) 13TV, la cadena de televisió propietat de la Conferència Episcopal Espanyola, ha aconseguit una de les noves llicències de TDT que ha atorgat el govern espanyol. Fins ara, la cadena emetia a través d'una freqüència llogada. Amb aquesta concessió ara s'estalviarà el lloguer per poder emetre i tindrà més autonomia.

La Conferència Episcopal cobreix la majoria de pèrdues milionàries de 13TV

(CR) Segons informa avui el diari "El economista", la Conferència Episcopal Espanyola ha hagut de cobrir la majoria de pèrdues milionàries que acumula 13TV. La cadena, una societat controlada en un 60% pels bisbes espanyols, acumula 38 milions de pèrdues i s'han hagut de fer diverses ampliacions de capital per tapar aquest forat. La darrera ha donat entrada a l'accionariat al president de l'Atlètic de Madrid i al Banc Popular. Només el 2013 la Conferència Episcopal va haver d'aportar 5,6 milions d'euros.

panoràmica

Veure la fe