Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Revista Estris) Aina és sinònim de mossèn Ramon, i també sinònim de quaranta-tres anys d'història i valors. Ara el documental 'Entre muntanyes', estrenat fa uns dies als cinemes Illa Carlemany d'Andorra, reflecteix l'epopeia de la casa de colònies AINA, fundada el 1976 a Canillo per mossèn Ramon.

L’objectiu del documental és ensenyar a través de la casa de colònies AINA la tasca del mossèn Ramon com a referent educatiu, i a més, ser testimoni visual del què significa AINA per a les persones que hi han passat, per les que encara hi tenen algun tipus de vinculació o per les futures generacions que hi passaran. 

Aquest significat recau principalment en la transmissió d’un missatge de generositat, respecte, llibertat i amor per la natura que s’ha pogut anar transmetent de generació en generació. En els seus 43 anys d’història es calcula que han acollint prop de 25.000 nens i 1.800 monitors.

El projecte ha comptat amb la col·laboració del Govern d’Andorra, els comuns i tot un seguit de donacions privades (econòmiques i materials). A més té per objectiu entrar en diversos festivals de cinema arreu d’Europa i alguns del centre i sud del continent americà un cop hagin finalitzat les dues setmanes en cartellera en exclusiva a Andorra.

ENTRE MUNTANYES - Trailer from Entre Muntanyes on Vimeo.