×

Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Vídeos

(Arquebisbat de Tarragona) Arriba l’estiu i amb ell les cançons més enganxoses. Encara que aquest any, el reggaeton deixarà pas a un renovat rap que arriba de la mà d’Obres Missionals Pontifícies (OMP) en col·laboració amb Grilex i els nois de Not From This World, dues conegudes formacions artístiques del món raper urbà.

Amb el concepte "Cadena de Bondats", OMP pretén conscienciar la població sobre la possibilitat de fer d’aquest un món millor, i que cada un té un paper fonamental en la Missió. Cada petit gest compta i amb la col·laboració de tots, la presència de les missions arreu del món és possible.

OMP ha creat un videoclip en el qual s’explica, a través de la ficció, la història d’una cadena de bondats que comença amb la donació altruista d’un noi (cameo de Grilex) a un captaire, gest que desencadena una successió de bones accions per part de diferents personatges connectats fortuïtament al llarg del videoclip. Per, finalment, acabar convidant l’espectador a unir-se a una "Cadena de Bondats" real. Una cadena que neix a la donació i que acaba en el dia a dia dels missioners.

D’aquesta manera és com els rapers Grilex i Not From This Worldposen lletra a la campanya del Mes Missioner Extraordinari, que tindrà lloc aquest proper mes d’octubre i que, segons indicacions del Papa Francesc, estarà dedicat a les missions i a la importància d’implicar- i col·laborar-hi.

La monetització generada per les escoltes i els visionats seran donats a les missions. D’aquesta manera, cada vegada que algú l’escolti, a més de contagiar-se del missatge missioner, estarà fent un petit donatiu a l’OMP i formant part així de la "Cadena de Bondats".