Vés al contingut
Catalunya Religió

(Sagrada Família) Esteve Camps, president delegat de la Fundació Junta Constructora de la Sagrada Família, ha estat guardonat en la catorzena edició dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència. Camps va rebre el premi, aquest dimecres, en la categoria d’arquitectura.

Altres dels premiats en aquesta edició han estat personalitats de diferents disciplines com la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salán; el periodista, director i presentador del programa matinal de més audiència a Catalunya, El món a RAC1, Jordi Basté; el director de La Vanguardia, Jordi Juan; el director general de l'Hospital Clínic de Barcelona, el doctor Josep M. Campistol; l'actriu i productora Silvia Marsó, o l'equip femení de futbol del FC Barcelona, que ha aconseguit recentment el triplet, entre d'altres.

Els Premis Gaudí Gresol, de la Fundació Gresol, reprenen així el lliurament dels premis a la Notorietat i l'Excel·lència després de no haver-ho pogut celebrar el 2020 a causa de la pandèmia, i ho fa en companyia de l'entitat El Círcol de Reus. L’acte presencial s’ha celebrat a l’auditori Antoni Gaudí situat al Tecnoparc-firaReus respectant totes les mesures sanitàries i de seguretat.

El 2019, en la XIII edició dels premis, l’arquitecte Jordi Faulí, arquitecte director de la Sagrada Família, va rebre a Reus el Premi Gaudí Gresol en la mateixa disciplina.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.