Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Enllaç Solidari) Una cinquantena de socis, padrins, voluntaris i d’altres persones properes a l’entitat han celebrat aquest diumenge la Festa d’Enllaç Solidari. Una trobada anual i oberta a la participació que enguany ha preparat amb cura, estimació i treball la comunitat del Centre Claret de Girona. 

“Una bona oportunitat per continuar la nostra missió solidària amb nous ànims i sempre amb esperança”, valora el claretià Josep Roca, president d’Enllaç Solidari. Alhora, agraeix la feina dels que han fet possible la trobada d’aquest 2019.

La presidenta de Càritas Girona, Maria Dolors Puigdevall, va parlar sobre ‘Voluntariat i esperança’. El claretià Ramon Olomí, una de les persones que ha estat a Enllaç des dels seus inicis, va presidir la celebració de l’Eucaristia. Tot seguit, dinar fratern i animat per una bona conversa. I la sorpresa d’aquest any: la magnífica visita guiada a la catedral de Girona.

Per tant, espai de reflexió i formació. Celebració acollits per la comunitat del Centre Claret. Oportunitat per retrobar-nos persones amigues i conegudes, per parlar i compartir. Una tarda cultural molt ben aprofitada coneixent el riquíssim patrimoni de la catedral de Girona.