Vés al contingut
2 Catalunya Religió dg. 28/04/2013

(CR) Els propers 7 i 8 de maig es farà la Jornada “Les veus de l’Església en temps de crisi” a l'audtori de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Els organitzadors, la Fundació Joan Maragall i Càritas Diocesana de Barcelona volen promoure una reflexió sobre les conseqüències de l’actual crisi econòmica i sobre la mirada que la doctrina social de l’Església pot oferir per analitzar-ne les causes i proposar actuacions.

 
Miquel Calsina, patró de la Fundació Joan Maragall i professor de Blanquerna-URL, assegura que “des de l’acció i la reflexió, l’església té un paper important en la crisi”. A més es mostra convençut de la necessitat d’aquest tipus de jornades i reflexions.
 
En les jornades intervindran Michel Campdessus, ex director de l’FMI i el cardenal Renato Martino, President emèrit del Pontifici Consell per a la Justícia i la Pau. Tots dos aportaran en aquesta taula titulada “Perspectives de la doctrina social de l’Església, una mirada més específica d’aquesta institució. Moderarà la taula Joan Rigol, Expresident del Parlament de Catalunya i patró de la Fundació Joan Maragall.
 
En l’altra taula rodona, “Reflexions sobre la crisi econòmica”, hi participaran Josep Oliver, catedràtic d’economia aplicada de la UAB i Sebastià Sarasa, professor de Sociologia de la UPF. Els ponents analitzaran la situació actual des de la perspectiva de l’economia aplicada i de la sociologia, tot posant èmfasi en les tendències generals i, alhora, en l’afectació sobre la pobresa a Barcelona i a Catalunya. 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.