Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 17/11/2018

(Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) S’espera que més de 1.200 joves assisteixin aquest diumenge 18 de novembre a la 42a Assemblea General Ordinària de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) que se celebrarà al Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat sota el lema “Decidim futur!”. L’Assemblea és el màxim òrgan de decisió de l'entitat on estan convocats els més de 3.000 joves voluntaris i voluntàries d’arreu del país que en formen part fent de caps (monitors), formadors o responsables associatius.

L’Assemblea té com a principals punts de l’ordre del dia la votació de la proposta d’associació única d’escoltisme català que suposaria la fusió de les tres entitats escoltes de Catalunya en una de sola, la presentació i aprovació de la Memòria i l’Estat de comptes del curs 2017-2018 i del Pressupost i Programa de Curs 2018-2019, així com l’elecció dels càrrecs de comissari general (president) i d’administrador i secretari general, com a membres de la junta i de la Taula Executiva de l’entitat.

L’Assemblea comptarà amb un acte públic on estan convidats representants d’altres entitats, institucions i administracions. Hi intervindran la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut, Georgina Oliva, i de l’Alcaldessa d’Olesa de Montserrat, Pilar Puimedon.

MEG celebra la seva Assemblea General cada any en una de les 8 demarcacions en què es divideix territorialment. La Demarcació del Baix Llobregat, Garraf i Alt Penedès està formada per 17 agrupaments, i Olesa de Montserrat, municipi acollidor de l’assemblea d’enguany, compta amb l’Agrupament Escolta i Guia Bernat de Claravall que educa infants i joves des del 1954.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.