Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Escola Pia) L’Alifara és la festa de celebració que els pagesos solien fer de cara al final de la temporada de collites i on compartien, amb altres pagesos, el resultat dels fruits que havien estat sembrant durant el curs. Els equips directius d’Escola Pia celebren anualment l’Alifara, amb la mateixa intenció amb què ho feien els pagesos: compartir i posar en comú els fruits recollits durant tot el curs. Enguany, però, ha sigut una Alifara a distància, i cadascun dels equips directius s’han trobat a la seva escola o institució per connectar-se en línia amb la resta de companys i companyes d’Escola Pia.

L’Alifara també és el moment en què es dóna la benvinguda als nous càrrecs directius i s’acomiaden aquells que els deixen. En Toni Burgaya, director general d’Escola Pia, ha volgut fer un reconeixement especial a aquestes persones que, durant uns anys, han estat compromesos amb aquests càrrecs i oferint el seu servei a la institució.

Al seu torn, l’Eduard Pini, provincial d’Escola Pia de Catalunya, ha encoratjat a tots els presents a seguir sent motor de canvi i d’acompanyament per tots els membres que formen part de l’acció eduactiva i social.

La trobada ha repassat els temes cabdals de l’actualitat de la institució, així com una ràpida revisió del curs. També s’ha fet especial menció als objectius els quals caldrà posar més esforços de cara al curs vinent.

L’Escola Pia, tanca un curs escolar extraordinari amb dues idees clau. En primer lloc, la satisfacció d’haver finalitzat un curs difícil per a tothom, amb la convicció d’haver pogut acompanyar als alumnes i usuaris d’Escola Pia. La segona idea clau, és que hi ha un projecte comú sòlid, que permet tenir esperança de cara a seguir millorant com a institució i poder fer possible la missió de transformar a través de l’educació.