Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(Escola Pia) El diumenge 27 d’octubre, l’Escola Pia Catalunya organitza una cursa solidària al parc Can Rius de la ciutat de Caldes de Montbui. 

Enguany, se celebra la tercera edició d’aquest esdeveniment que espera reunir més de 800 persones entre participants, visitants i organitzadors. La cursa és oberta a qualsevol persona que vulgui col·laborar en la causa. La recaptació es destinarà als diferents projectes d’acció social vinculats a l’Escola Pia de Catalunya. Entre les 20 escoles, les tres fundacions – Fundació Servei Solidari, Fundació Educació Solidària i la Fundació Benallar –, els moviments de lleure i la comunitat religiosa, Escola Pia de Catalunya recull diversos programes que treballen en pro de la integració social tant en l’entorn més proper com en projectes internacionals.

En concret aquest any, a través del lema “Si tu corres, correm totes”, es pretén donar suport a infants i joves en risc d’exclusió social. 

“La Vila”, un espai per mostrar els projectes d’acció social

La PIA & GO és un esdeveniment transversal que reuneix tota la comunitat d’Escola Pia de Catalunya i obert a tothom, on aportar un granet de sorra a través de l’esport. Alumnes, famílies, antics alumes, educadors, voluntaris i veïns poden sumar-se a la iniciativa, participant de qualsevol de les dues curses (de 15 km i de 5 km), o de les activitats socials i culturals programades que hi trobaran a l’espai de “La Vila”.