Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia) El Centre de Lideratge Educatiu és una aliança entre l’Escola Pia de Catalunya i la UCL Institute of Education (IOE) de Londres. Un nou espai de formació i d’acompanyament als professionals de l’educació.

L’objectiu d’aquest nou centre és promoure el lideratge educatiu i el desenvolupament de la comunitat de líders escolars per tal que se sentin acompanyats i valorats com a professionals i que les seves escoles esdevinguin “comunitats d’aprenentatge” on totes les persones tinguin les millors oportunitats per aprendre, desenvolupar-se i estar preparades per al seu futur.

"Els centres educatius han de començar a convertir-se en 'comunitats que aprenen' amb l'objectiu que equips directius, claustres, alumnes i famílies desenvolupin al màxim el seu talent. Per tant, els centres educatius han d'oferir l'entorn necessari i el màxim d'oportunitats perquè això succeeixi i perquè cada alumne es senti realitzat i tingui èxit professional i personal. Cal trencar els murs de l'aula". explica metafòricament l'Anna Jolonch, doctora en ciències de l'educació i directora del centre.

Dimarts 28 de setembre a les 17 h, el LID Barcelona oferirà un webinar de presentació: Liderar el canvi educatiu. A més a més de Jolonch, el webinar comptarà amb la participació de Greg Ross i d'Anna Pons. En aquesta presentació en línia es desvetllaran algunes de les propostes de LID Barcelona. Entre d’altres, el primer curs que s’oferirà des del centre de lideratge educatiu. Un curs de 30 hores que començarà a l’octubre i s’allargarà fins el mes de gener.

Temàtica
Institucions
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.