Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(FECC) Durant molts anys el butlletí de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ha inclòs la secció anomenada 'Vida dels centres' i que posteriorment es va transformar en 'Dia a dia de les escoles i les institucions'. Ara aquest espai s’independitza i abandona el 'FECC Informa' per prendre forma editorial pròpia. 

L'antiga secció podrà llegir-se ara sota la capçalera 'Vida a les escoles' en forma de revista digital i blog. A partir d'ara les notícies es publicaran en aquest nou espai de forma immediata i de forma mensual en una revista digital que els lectors rebran directament en el seu correu electrònic en format PDF i de la qual ja està disponible el primer número que parla de temes com els 10 anys de FEDAC, La marxa solidària del Col·legi Pureza de Maria o bé el premi a la 23a Mostra de Barcelona Teatre dels alumnes de l'Escola Pia Nostra Senyora. 

Nova forma i continguts

'Vida a les escoles' planteja un nou format que fa més vistoses i destacades les informacions que tenen com a protagonistes les escoles cristianes. Una publicació que centrarà l'atenció en notícies de premis, celebracions, participació a certàmens, innovacions, pastoral i activitats escolars destacades.


 

Escola cristiana

El col·lectiu de les escoles cristianes de Catalunya s'ha anat configurant com a tal a partir de l'any 1977.  L'adhesió formal al Consell de l'escola cristiana, la participació activa en les iniciatives impulsades pel Secretariat, i el recurs als diferents serveis que aquest ha prestat a les comunitats educatives al llarg d'aquests anys, han estat els ingredients que han donat cohesió i imatge al col·lectiu de les escoles cristianes de Catalunya, que en l'actualitat està format per 434 escolesen les quals s'eduquen 264.000 alumnes dels diferents nivells i etapes del sistema educatiu.

En el patronat de la Fundació, que presideix l'arquebisbe de Barcelona, hi participen membres de les institucions que representen els diferents sectors de la comunitat educativa.