Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) En un esdeveniment estrictament privat i no obert al públic, Salesians Horta acull aquest divendres 21 de febrer el Tour del trofeu de la UEFA Europa League 2020, promogut per Kia Motors. L'organització de l'esdeveniment porta a l'escola el trofeu juntament amb una llegenda del futbol, l'exjugador del F.C. Barcelona, Éric Abidal i l'influencer delantero 09.

El Trofeu de la UEFA Europa League visitarà escoles, clubs de futbol i centres urbans a Alemanya, Espanya, Itàlia, Països Baixos, Regne Unit i Polònia, abans de ser portat a la final de la competició d'aquest any a Gdansk, Polònia. Salesians Horta té el privilegi d'haver estat un dels centres escollits, de la mateixa manera que l'any passat ho va ser Salesianos Trinidad, a Sevilla.

Durant la jornada els nois i noies de l'escola Salesians Horta tindran la possibilitat d'interactuar amb els seus referents futbolístics amb activitats esportives i espais de diàleg, a més de fotografiar-se amb ells i amb el trofeu. Una jornada molt especial que té molt entusiasmada a tota la comunitat educativa.

Recollida de botes de futbol o calçat esportiu per als refugiats sirians

La UEFA Europa League Trophy Tour també té un element benèfic especial. A tot Europa, la UEFA i Kia estan encoratjant als fans de el futbol de totes les edats a donar les seves botes de futbol o calçat esportiu. Aquests seran recol·lectats i lliurats a joves refugiats sirians a Jordània en associació amb la Fundació per a la Infància de la UEFA, perquè ells també puguin gaudir del joc.

La UEFA Europa League és el trofeu més antic de la UEFA. Cada temporada, 56 clubs de futbol europeus juguen a la competició, el que la converteix en la competició de clubs més gran de món.