Vés al contingut
Catalunya Religió

Diverses entitats cristianes han fet publica una declaració sobre la situació política a Catalunya i els darrers esdeveniments:

Declaració d'entitats cristianes

Les entitats cristianes sota-signants, tot recollint l’anhel i preocupació de les comunitats catòliques de Catalunya, expressem el suport a les institucions catalanes, i el rebuig a les últimes actuacions de l’Estat espanyol contra la democràcia i l’estat de dret.

Recordem que, d’acord amb la doctrina social de l’Església, els bisbes catalans han afirmat reiteradament que “convé que siguin escoltades les legítimes aspiracions del poble català, per tal que sigui estimada i valorada la seva singularitat nacional” i “defensem la legitimitat moral de totes les opcions polítiques que es basin en el respecte de la dignitat inalienable de les persones i dels pobles”.

Fem una crida a sumar-nos a les mobilitzacions pacífiques, cíviques i democràtiques convocades arreu del país en defensa de les nostres institucions i acompanyar-les també amb la pregària pels país i els seus drets.


Barcelona, 20 de setembre de 2017

Grup Sant Jordi de Drets Humans

Justícia i Pau

Vedruna Catalunya

Escola Pia de Catalunya

Fundació Claret

Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat

Junta Directiva de la Unió de Religiosos de Catalunya

Fundació Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes

Fundació d'Escoles Parroquials de Barcelona

Equips de la Pastoral Política i la Comunicació

Moviment de Professionals Catòlics

Capítol de Barcelona la Fundació Centesimus Annus Pro Pontifice

També hi ha altres comunicats d'entitats com Justícia i Pau Catalunya, la Fundació Educativa Dominiques del Pare Coll (FEDAC), l'Escola Pia de Catalunya, La Salle Catalunya, els Missioners Claretians de Catalunya, els Maristes de Catalunya, de la Fundació Joan Maragall, de Cristianisme i Justícia, de la Fundació Jesuïtes Educació, la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya, la Universitat Ramon Llull, la Pastoral Obrera de Catalunya, L'Església Evangèlica de Catalunya, Associació Uniesco per al Diàleg Interreligiós o Moviment de Cristians de Pobles i Comarques de Catalunya.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.