Vés al contingut
Catalunya Religió

(Escola Pia) Les inscripcions per a participar en l'onzena edició de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs de l'Escola Pia ja són obertes. La mostra sota el lema 'Enfoca el canvi' se celebrarà el 16 de maig i tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya.

La cita anual reuneix als alumnes de batxillerat, ESO i Cicles Formatius amb el cinema. Els objectius de la mostra són estimular l'interès dels estudiants pels mitjans audiovisuals; incentivar la creativitat; augmentar el coneixement dels estudiants sobre l'elaboració de productes audiovisuals; ampliar el ressò dels treballs vinculats amb el món de la comunicació generats a les aules; i donar a conèixer la tasca feta a les escoles en l'àmbit audiovisual.

Els guanyadors del premi del jurat s'enduran una beca per la Summer School de l'ESCAC i, els guanyadors del premi del públic, un viatge al Festival Internacional de Cinema de San Sebastián.

Els treballs que poden optar al premi de la mostra hauran de ser d'alumnes de 2n cicle de secundària, de batxillerat i de cicles formatius inscrits durant aquest curs. Des de l'Escola Pia expliquen que un equip dels serveis centrals escollirà els quatre projectes més destacats en cada categoria segons els criteris audiovisuals i la mirada d'acció social proposada. Els projectes que passin la preselecció seran visionats per un jurat professional del món audiovisual i del sector social. El jurat escollirà el millor projecte en cada categoria. Els premis del públic es gestionaran de forma online. Els finalistes publicats al web es podran votar durant un període de temps concret.

Els guanyadors dels premis s'anunciaran el 16 de maig a la gala que tindrà lloc a la Filmoteca de Catalunya.

Les inscripcions es tancaran el proper 22 d'abril.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.