Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat d'Urgell) El 24 i 25 de novembre arriba la cinquena edició del Canòlich Music, el festival de música cristiana d'Andorra que organitzen el Bisbat d'Urgell i la Parròquia de Sant Julià de Lòria. Amb l'objectiu d'oferir propostes als joves per expressar què senten, compartir experiències i iniciar-los en el silenci interior i la pregària, el 5è festival de música cristiana té com a eix conductor l'encíclica Laudato Si.

El festival començarà el divendres, 24 de novembre, amb un concert de benvinguda a càrrec de L'Artista Convidat, el grup guanyador de la primera edició del 'Dona't a conèixer', que acaba de gravar el seu primer disc. Tot seguit actuaran els anglesos LZ7, un grup cristià de rap i ball de Manchester i de referència en el sector.

El dissabte, 25 de novembre, segon dia del Canòlich Music, les activitats començaran amb la pregària a càrrec dels andorrans One. Durant el matí es farà el concurs musical 'Dona't a conèixer', que comptarà amb l'actuació d'Infínitum, els guanyadors de l'any passat.

Després de dinar hi haurà el Crist Xperience 1, que enguany es presenta renovat. Es tracta de tres tallers en format de concert elèctric, sota el lema 'Només per a tu', on els joves podran intercanviar experiències en primera persona amb els artistes dels grups Sal 150, Assisi i Álvaro Fraile.

Després de berenar serà el torn de l'eucaristia, emmarcada en el Crist Xperience 2, que enguany recupera el format gospel de les dues primeres edicions, apostant pel grup català de referència Gospel Viu.

Finalment, per tancar el festival, repeteix per segon any consecutiu el gal·lès Andy Hunter, amb la seva combinació de música, ball i pregàries a Déu, juntament amb altres testimonis, actuacions i sorpreses.

En total, pel Canòlich Music 2017 passaran deu grups musicals, fet que la converteix en l'edició amb més actuacions. Els organitzadors esperen repetir la xifra dels 1.500 participants de l'any passat, provinents de Catalunya, València i Andorra.

Un centenar de voluntaris, joves i adults, han començat a preparar l’esdeveniment des de fa mesos, "una aposta forta que vol engrescar als joves i a les famílies que volen compartir la seva proximitat al missatge de Jesucrist a través de la música".